Ελλάδα

"Η ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών είναι αδιαπραγμάτευτη"

Σε δηλώσεις του ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ζήτησε από τους καθηγητές να «βάλουν πλάτη στην εθνική προσπάθεια, ενώ διεμήνυσε πως «η ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών είναι αδιαπραγμάτευτη», εκφράζοντας την πεποίθηση πως «δεν θα υπάρξει παιδαγωγός που θα θέσει σε ομηρία τους μαθητές του, τον μόχθο τους, και τα όνειρα τους».

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Αρβανιτόπουλος «την ώρα που όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες έχουν κάνει τεράστιες θυσίες για να βγούμε από την κρίση ζήτησα από τους εκπαιδευτικούς να βάλουν και αυτοί πλάτη... είναι ανάγκη να μην υπάρξουν κενά στα σχολειά γι' αυτό αποφασίσαμε την αύξηση του εβδομαδιαίου διδακτικού ωραρίου... πιστεύω ότι οι συντριπτική πλειονότητα των ελλήνων εκπαιδευτικών αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες και την κρισιμότητα των περιστάσεων θα συμβάλει στην εθνική προσπάθεια» σημείωσε ο κ. Αρβανιτόπουλος μετά τη συνάντησή του με την ΟΛΜΕ, που απέβη άκαρπη.

Καταλήγοντας τόνισε πως είναι αδιαπραγματεύτη η ομαλή διεξαγωγή των πανελλαδικών εκφράζοντας την πεποίθηση πως «δεν θα υπάρξει παιδαγωγός που θα θέσει σε ομηρία τους μαθητές του, τον μόχθο τους, και τα όνειρα τους».

Σχόλια