default-image

Τα πασχαλινά μηνύματα πολιτικών και Εκκλησίας

Ελλάδα
Τα πασχαλινά μηνύματα πολιτικών και Εκκλησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αναφορές στην κρίση τα πασχαλινά μηνύματα των πολιτικών αρχηγών.

Ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι περισσότερο» τόνισε ο Κάρολος Παπούλιας που βρέθηκε στο φυλάκιο του ακριτικού χωριού Δρυμάδες Ιωαννίνων.

«Ας κρατήσει ο καθένας μέσα του, στην καρδιά του, μια αναμμένη λαμπάδα που να συμβολίζει την προσδοκία για την Ανάσταση και της πατρίδας μας και την αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού λαού» δήλωσε ο πρωθυπουργός από το Ναύπλιο.

Από την πλευρά του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είπε ότι «η Ανάσταση της χώρας βρίσκεται στα δικά μας χέρια».

Για «σταύρωση χωρίς ανάσταση» εξαιτίας του μνημονίου έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από τη Γαύδο όπου βρέθηκε.

Στο πασχαλινό μήνυμά του προς τους πιστούς ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος αναφέρεται στα βάσανα του ελληνικού λαού και την Ανάσταση που περιμένει.

Στη δυσμενή συγκυρία και στα δεινά που περνάει ο τόπος αναφέρεται στο πασχαλινό του μήνυμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, τονίζοντας ότι πρέπει «να διατηρήσουμε το κουράγιο και την ελπίδα μας».

Τις ευχές του για το ορθόδοξο Πάσχα έστειλε ο Πάπας Φραγκίσκος, ευχόμενος «Χριστός Ανέστη» σε όλες τις χώρες που γιορτάζουν την Ανάσταση του Χριστού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News