default-image

Με τους στρατευμένους ο Τ. Κουίκ

Ελλάδα
Με τους στρατευμένους ο Τ. Κουίκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και της Αεροπορίας Στρατού, έκανε Πάσχα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, μαζί με τη Βουλευτή και Αναπληρωτή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η πρώτη επίσκεψη έγινε στη βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, όπου αντηλλάγησαν ευχές με τους πιλότους των ελικοπτέρων Απάτσι και Χιούι.

Στη συνέχεια, οι Βουλευτές επισκέφθηκαν την 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο. Εκεί ο Τέρενς Κουίκ ζήτησε να δει τους πιλότους και τους μηχανικούς των F16 της 341, που ανήμερα το Πάσχα ήταν σε καθεστώς readiness των πέντε λεπτών.

"Επισκεφθήκαμε τα παλικάρια που μπροστά στο καθήκον για την πατρίδα δεν έχουν ούτε Κυριακές ούτε γιορτές.

Είναι απίστευτο το συναίσθημα όταν σε κοιτούν στα μάτια και σου δείχνουν ότι ανεξάρτητα από το πόσο τους τσάκισαν μισθολογικά τα μνημόνια της τρόικας, αυτοί παραμένουν ταγμένοι στο να προασπιστούν κάθε στιγμή την Ελλάδα τους.

Είναι άνδρες και γυναίκες αξιωματικοί και οπλίτες, μόνιμοι και κληρωτοί που έχουν οικογένεια την Ελλάδα μας, πρώτα και από την δική τους οικογένεια" , δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τ. Κουίκ.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News