Ελλάδα

"Συνουσιαζόμουν με τον γιο μου για να τον κάνω άνδρα"

Nέες φρικιαστικές λεπτομέρειες για την τραγική ιστορία της οικογένειας από την Πάτρα που συγκλονίζει όλη τη χώρα, έρχονται στο φως.

Η μάνα των τεσσάρων παιδιών, τριών κοριτσιών και ενός αγοριού ηλικίας, 17,15,12 και επτά ετών, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πως ήθελε να κάνει άνδρα τον γιο της και για αυτό το λόγο ερχόταν σε ερωτική επαφή μαζί του.

Πάντως, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, κατά την ιατροδικαστική εξέταση δεν εντοπίστηκαν σημάδια βιασμού στα τρία κορίτσια. Άρα όπως φαίνεται ο πατέρας προέβαινε σε ασελγείς πράξεις χωρίς να έχει βιάσει τις κόρες ενώ ο γιος εξαναγκαζόταν να βιάζει την μάνα.

Οι γονείς, οι οποίοι τώρα δηλώνουν μετανιωμένοι για τις πράξεις τους, θα παραπεμφθούν για σοβαρά αδικήματα.

Μάλιστα ο 40χρονος πατέρας υποστηρίζει ότι είχε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού η δε μητέρα ισχυρίζεται ότι γι αυτό το λόγο φοβόταν τις αντιδράσεις του και έτσι δεν έφερνε αντιρρήσεις.

Οπως αναφέρει αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα της Πάτρας, η γειτονιά είχε αντιληφθεί κάποια πράγματα αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι στη Λεύκα. Ο πατέρας-τέρας προσπαθούσε να καλύψει τις φρικαλεότητές του από τη γειτονιά υψώνοντας μπροστά από το σπίτι της οικογένειας ένα τείχος από φυτά και λουλούδια.

Οι γονείς, θα παραπεμφθούν για σοβαρά κακουργήματα, ενώ για την υπόθεση έχει ήδη υπάρξει παρέμβαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων ενώ, σε βάρος του πατέρα αλλά και της μητέρας των παιδιών, και οι δύο ηλικίας 40 ετών, υπήρξε προφορική καταγγελία στην Ασφάλεια. Και οι δύο γονείς έχουν συλληφθεί και θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια