default-image

Κι άλλη ληστεία ο 34χρονος Σκοπιανός

Ελλάδα
Κι άλλη ληστεία ο 34χρονος Σκοπιανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφτασαν τις 22 οι ληστείες τραπεζών που είχε διαπράξει ο 34χρονος Σκοπιανός άλλοτε συνεργός του βαρυποινίτη Μιχάλη Μακρυγιάννη και ένας εκ των απαγωγέων του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών εξιχνίασαν άλλη μια που είχε γίνει στις 22 Νοεμβρίου του 2012 σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στις Ερυθρές.

Τότε, ο κακοποιός από τη F.Y.R.O.M. που συνελήφθη στο Περιστέρι πριν από δυο εβδομάδες, είχε εισβάλει μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του στο υποκατάστημα φορώντας σκούφους και γυαλιά ηλίου. Με την απειλή πιστολιού, υποχρέωσαν την προϊσταμένη να τους πάει στο χρηματοκιβώτιο, άρπαξαν από μέσα 2.570 ευρώ και, αφού την έδεσαν με ένα καλώδιο, διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα εγκαταλελειμμένο στην περιφερειακή οδό Ερυθρών.

Σε βάρος του 34χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες ληστείες. Ήδη έχουν εξιχνιαστεί 22 που είχε διαπράξει από το Μάιο του 2012 ως και τον Μάρτιο του 2013 σε τράπεζες της Αττικής, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Αργολίδας, Αχαΐας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Κορινθίας με λεία άνω των 250.000 ευρώ!

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News