default-image

Δίωξη για το φόνο της αστρολόγο στον 43χρονο

Ελλάδα
Δίωξη για το φόνο της αστρολόγο στον 43χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 43χρονου που φέρεται ότι παρέσυρε και σκότωσε με αυτοκίνητο την 55χρονη αστρολόγο φίλη του, πριν από δύο μέρες σε δρόμο της Κηφισιάς.

Σε βάρος του δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράλληλα εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του.

Ο 43χρονος θα οδηγηθεί για απολογία σε ανακριτή σχετικά με το θάνατο της 55χρονης, ενώ σήμερα αναμένεται και η δίκη του ενώπιον του Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για παράνομη οπλοκατοχή.

Το έγκλημα έγινε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά. Ανάμεσα στο ζευγάρι είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία και η αστρολόγος είχε καλέσει τον 27χρονο της γιο της στο τηλέφωνο για να τη βοηθήσει. Ο σύντροφός της μπήκε στο αυτοκίνητο της 55χρονης και πατώντας το γκάζι την χτύπησε, σκοτώνοντάς την ακαριαία καθώς η μία ρόδα του αυτοκινήτου συνέθλιψε το στήθος της.

Ο 43χρονος φέρεται να αρνήθηκε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος χτύπησε το θύμα υποστηρίζοντας ότι τη δολοφονία έκανε κάποιος άλλος που βρισκόταν επίσης μέσα στο όχημα, κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώθηκε από την προανάκριση.

Πηγή: newsbeast.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News