Ελλάδα

Σε θετικό κλίμα οι συναντήσεις Κεδίκογλου στη Ρωσία

Στο πλαίσιο της προώθησης των επενδυτικών ευκαιριών στην Ελλάδα και των δυνατοτήτων που ανοίγει ο νέος αναπτυξιακός νόμος, διαδοχικές επαφές είχε σήμερα με πολιτικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες της Ρωσίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Ο κ. Κεδίκογλου έγινε αρχικά δεκτός από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της ρωσικής Κρατικής Δούμας (Κάτω Βουλής) Αλεξέι Πουσκόφ, με τον οποίον συζητήθηκαν εκτενώς οι προοπτικές ανάπτυξης της κοινοβουλευτικής διπλωματίας μεταξύ των δύο χωρών.

Η συνάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου με τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχάνων της Ρωσίας Αλεξάντρ Μούριτσεφ, ο οποίος εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον νέο αναπτυξιακό νόμο, που θα αποσταλεί σε όλα τα μέλη του με πρωτοβουλία της ηγεσίας του, έγινε σε θετικό κλίμα.

Ο κ. Σίμος Κεδίκογλου θα πραγματοποιήσει συνάντηση αύριο με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Βλαντίμιρ Τιτόφ και πιθανώς και με τον επικεφαλής της Ομοσπονδίας ομογενειακών οργανώσεων της Ρωσίας και μεγαλομέτοχο πλέον του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Σχόλια