Ελλάδα

"Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ουρά κανενός, είναι γάτα εφτάψυχη"

Ανοίγοντας τις διήμερες εργασίες του συνεδρίου της Νεολαίας του κόμματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, αγωνίζεται, αντιστέκεται, εγγυάται, διαμορφώνει το μέλλον της πατρίδας».

Το συνέδριο της νεολαίας, σημείωσε είναι το «πιο δυναμικό και ελπιδοφόρο» προοίμιο για το συντακτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, «το συνέδριο της ανασύστασης της παράταξης, το συνέδριο που εγγυάται την ανάκαμψη της πατρίδας μας».

Παραπέμποντας στις εκλογικές διαδικασίες της περασμένης Κυριακής σημείωσε ότι συνέβαλαν στο πολιτικό γεγονός αυτό που «αποστόμωσε πολλούς» και ότι αποτύπωσαν αυτό που ο ίδιος έχει τονίσει, δηλαδή ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι και δεν θα γίνει ουρά κανενός, γιατί είναι η γάτα που είναι εφτάψυχη, που πιάνει ποντίκια και που θα καθοδηγήσει τις εξελίξεις».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι τα λάθη και οι παραλείψεις του ΠΑΣΟΚ θα συζητηθούν στο συνέδριο του κόμματος, επισημαίνοντας ότι «κουβαλάμε τα βάρη του κυβερνητισμού, τα βάρη των δικών μας ανθρώπων που προσέβαλαν την παράταξη με τις προσωπικές, αδιανόητες και παράνομες συμπεριφορές τους».

Σχόλια