default-image

Άρτα: Σκότωσε και έβρασε 48χρονο

Ελλάδα
Άρτα: Σκότωσε και έβρασε 48χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προακλέσει στην κοινωνία της Άρτας το στυγερό έγκλημα με θύμα έναν 48χρονο αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα στο χωριό Κεραμάτες, μετά την ομολογία 36χρονου ότι τον τεμάχισε και τον πέταξε σε ποτάμι.

Ο άτυχος 48χρονος από τους Φιλιάτες είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Φιλιππιάδας στις 11 Φεβρουαρίου.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό του θύματος, μετά την καταγγελία εξαφάνισης από τη μητέρα του, αξιοποίησαν όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και κατάφεραν, τα ξημερώματα, να αποσπάσουν την ομολογία του δράστη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος φέρεται να πυροβόλησε το θύμα στο πρόσωπο, να τον τεμάχισε με μπαλτά και στη συνέχεια να έβρασε και να πολτοποίησε τα μαλακά μόρια του σώματος, πετώντας το κεφάλι και τα οστά του στο ποτάμι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα, ο δράστης και μία 27χρονη φίλη του έκαναν χρήση ηρωίνης και στη συνέχεια άρχισαν να διαπληκτίζονται.

Ο 36χρονος φέρεται να πυροβόλησε, αρχικά, για εκφοβισμό στον αέρα και στη συνέχεια να έστρεψε το όπλο στον φίλο του, με τον οποίο, όπως είπε, είχαν οικονομικές και προσωπικές διαφορές.

Η 27χρονη, η οποία ανακρίνεται, υποστήριξε ότι, μετά τους πυροβολισμούς, έφυγε από το σπίτι, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του τεμαχισμένου πτώματος.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News