Ελλάδα

"Το ΠΑΣΟΚ μετασχηματίζεται, αλλάζει"

Για ένα ΠΑΣΟΚ που κρατάει όλα τα καλά της μεγάλης ιστορικής του διαδρομής, αλλά αποβάλει παθογένειες, μίλησε ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος από τη Θεσσαλονίκη, όπου ψήφισε για την εκλογή των συνέδρων, τονίζοντας ότι αναγνωρίζει τα λάθη, αλλά εγγυάται τη σταθερότητα και την προοπτική.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «σήμερα, προετοιμάζοντας το συνέδριό του που θα αρχίσει σε λίγες μέρες, το ΠΑΣΟΚ μετασχηματίζεται, αλλάζει. Κρατάει όλα τα καλά της μεγάλης ιστορικής του διαδρομής, αλλά αποβάλει παθογένειες», ενώ ευχαρίστησε θερμά τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν, όπως είπε, στη σημερινή διαδικασία «με σθένος, πίστη, αισιοδοξία, εγγυώνται τις διαδικασίες, εγγυώνται την προοπτική της Παράταξης».

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως «με ειλικρίνεια πάντα μιλάει στην ελληνική κοινωνία, αναγνωρίζει τα λάθη, θυμάται τις κατακτήσεις, τους κοινούς αγώνες και εγγυάται την σταθερότητα και την προοπτική» και πρόσθεσε πως «έχει γίνει κατανοητό ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει άλλη εθνική στρατηγική. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ασφαλέστερη λύση. Οι θυσίες είναι μεγάλες, ο πόνος είναι μεγάλος, αλλά μόνο έτσι αποφύγαμε τα τρισχειρότερα, μόνο έτσι διασφαλίζουμε την προοπτική για την ανάσταση της οικονομίας, της κοινωνίας και του έθνους», τόνισε.

Σχόλια