default-image

Με καταγγελίες για "μαγείρεμα" οι κάλπες στο ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα
Με καταγγελίες για "μαγείρεμα" οι κάλπες στο ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε από το πρωί η ψηφοφορία στη χώρα για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για το Συνέδριο της προσεχούς Παρασκευής.

Mόλις ξεκίνησε όμως η ψηφοφορία ξεκίνησαν και οι καταγγελίες:

«Αντί για γιορτή της δημοκρατικής διαδικασίας η σημερινή ψηφοφορία στο ΠΑΣΟΚ εξελίχθηκε σε γιορτή της παραποίησης και του πολιτικού master chef, όπου μαγειρεύονται τα πάντα» αναφέρει σε ανακοίνωση-καταγγελία η Αριστερή Πρωτοβουλία του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου και προειδοποιεί: «Θα αναλάβουν πλήρως την ευθύνη για ότι ακολουθήσει».

«Είναι πρωτοφανής η έκταση και το μέγεθος των παρεμβάσεων και των αλλοιώσεων και αποτελούν ύβρη για την ιστορία του κινήματος. Φυτευτοί υποψήφιοι ανάλογα με τις ανάγκες, άνθρωποι που κατοικούν αλλού και εμφανίζονται υποψήφιοι σε άλλους νομούς, υποψηφιότητες του ιδίου ατόμου αλλού για τη Νεολαία και αλλού για το Συνέδριο κ.ο.κ.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας, δεν υπάρχουν πιστοποιημένα ψηφοδέλτια σε πολλές περιοχές γιατί δεν βγαίνει το μαγείρεμα!

Δεν υπάρχουν πιστοποιημένα ψηφοδέλτια ούτε για τη Νεολαία, το Συνέδριο της οποίας ξεκινά πιο νωρίς από εκείνο του κόμματος!

Φαίνεται ότι και εδώ δεν βγαίνουν τα κουκιά» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας.

Με δήλωσή του πάντως, ενόψει της ψηφοφορίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ μέσα από το Συντακτικό του Συνέδριο αλλάζει, κρατά τα καλά της μακράς ιστορικής του διαδρομής και αποβάλλει παθογένειες που το ταλαιπωρούν, ενώ διαβεβαιώνει:

«Το ΠΑΣΟΚ μέσα από το συντακτικό του συνέδριο αλλάζει. Κρατά τα καλά της μακράς ιστορικής του διαδρομής και αποβάλλει παθογένειες που το ταλαιπωρούν. Ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης είναι αυτός που θα τη στηρίξει και πάλι, με την ενεργό συμμετοχή του, γιατί ξέρει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα ο εγγυητής της πορείας της πατρίδας μας προς την έξοδο από την κρίση.

Οι προοδευτικοί, δημοκρατικοί πολίτες που συγκροτούν την ανθεκτική βάση του Κινήματος σε όλη τη χώρα, διασφαλίζουν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου τη διαδικασία εκλογής των συνέδρων.

Το ΠΑΣΟΚ θα αποδείξει ότι διατηρεί πάντα το πλεονέκτημα των εκπλήξεων και των ανατροπών με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το ασφαλές μέλλον της νέας γενιάς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News