Ελλάδα

Συλλήψεις σε νυχτερινά κέντρα "strip show"

Επιχείρηση σε οκτώ νυχτερινά κέντρα "strip show" έκαναν κλιμάκια της Αστυνομίας στην Αθήνα, στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό πιθανών θυμάτων εμπορίας λευκής σάρκας.

Συνελήφθησαν συνολικά 25 άτομα, από τα οποία 14 άνδρες και 11 αλλοδαπές γυναίκες. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και της στέρησης βιβλιαρίου υγείας από άτομα αλλοδαπής υπηκοότητας, ενώ σε βάρος ενός συλληφθέντος ημεδαπού διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε δικαστική απόφαση.

Προσήχθησαν επίσης 145 άτομα-εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα κέντρα. Σε βάρος πέντε εκ των ατόμων αυτών βεβαιώθηκαν σχετικές παραβάσεις, γιατί δεν κατείχαν την προβλεπόμενη αδείας εργασίας.

Επιπλέον, στις περιπτώσεις που διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαπές χορεύτριες επιδίδονταν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σε ασελγείς πράξεις με πελάτες, έναντι χρηματικής αμοιβής, βεβαιώθηκαν σχετικές παραβάσεις και θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής τους απέλασης.

Κατασχέθηκε το ποσό των 1.810 ευρώ και πλήθος καρτών διαφόρων χρωματισμών και λογοτύπων, οι οποίες χρησιμοποιούνταν αντί χρημάτων στις συναλλαγές των πελατών με τις χορεύτριες, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Σχόλια