Ελλάδα

Επιστρέφουν 4 στο ΠΑΣΟΚ - Ξύλο εν όψει συνεδρίου

Λίγες ημέρες πριν από την διενέργεια του συνεδρίου ο Ευ. Βενιζέλος αποφάσισε την επιστροφή των Κ. Σκανδαλίδη, Μ. Κασσή, Γ. Κουτσούκου και Α. Γκερέκου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Οι 4 είχαν διαγραφεί καθώς καταψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση.

Ξύλο και επεισόδια στο... δρόμο προς το συνέδριο

Νωρίτερα σήμερα οι κύριοι Πάρις Κουκουλόπουλος, Κώστας Πανταζής και Γρηγόρης Φελώνης και ιδίως ο τελευταίος, επιτέθηκαν αρχικά φραστικά στους γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών Πειραιά και Β1 κ. Αξαρλή και Σωτηρόπουλο επειδή υποστήριζαν ότι δρομολογούνται αδιαφανείς διαδικασίες ενόψει της Κυριακής οπότε θα στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες για την ανάδειξη περίπου 2.000 συνέδρων.

Όταν μάλιστα ο κ.Φελώνης αποκάλεσε τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο "αλήτες" τα πνεύματα άναψαν και ακολούθησαν μέχρι και καρεκλιές.

Να σημειωθεί ότι οι κ. Αξαρλής και Σωτηρόπουλος ήταν μεταξύ των 75 στελεχών που είχαν υπογράψει το κείμενο του Μιχάλη Καρχιμακη.

Πρωτοβουλία των 10 πρώην βουλευτών και υπουργών υπό τον Μιχάλη Καρχιμάκη θα παρουσιάσει κείμενο θέσεων ενόψει του Συνεδρίου, ενώ η κίνηση των "υφυπουργών" λέγεται ότι δε θα προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση αλλά θα εκφραστεί συντεταγμένα στο Συνέδριο.

Σχόλια