default-image

"Σε διατεταγμένη υπηρεσία η κυβέρνηση"

Ελλάδα
"Σε διατεταγμένη υπηρεσία η κυβέρνηση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Την ώρα που η ανεργία στη χώρα μας έχει φτάσει στο εφιαλτικό ποσοστό του 27%, οδηγώντας σε πλήρη απόγνωση περισσότερους από 1.500.000 συνανθρώπους μας, η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα, προκαλεί το λαϊκό αίσθημα για άλλη μια φορά, ανοίγοντας συζήτηση για περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού των εργαζομένων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα.

Όπως σημειώνει, «την αρχή έκανε, ως "λαγός", ο γενικός γραμματέας του υπουργείου των Οικονομικών, προκειμένου να βολιδοσκοπηθούν οι αντιδράσεις του ελληνικού λαού, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο επίτροπος Όλι Ρεν, σε μια προσπάθεια να μας πείσουν, για άλλη μια φορά, ότι οποιοδήποτε νέο τσεκούρωμα αποτελεί εντολή του ΔΝΤ και της Κομισιόν!

Τίποτα  από όλα αυτά δεν προκαλεί, πλέον, απορία. Η κατάρρευση της οικονομίας και η αδιέξοδη δημοσιονομική πολιτική το μόνο που θα μπορούσαν από 'δω και πέρα να προκαλέσουν είναι ο εκμηδενισμός του εισοδήματος του ελληνικού λαού, η διόγκωση του αριθμού των ανέργων και η τελική διάλυση της χώρας».

Σύμφωνα με το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, η καθοδηγούμενη οικονομική πολιτική των κυβερνήσεων των μνημονίων μόνο δεινά μπορεί να προκαλέσει.

«Η λύση βρίσκεται στην ανατροπή της συγκεκριμένης πολιτικής και στη χάραξη μιας εθνικής στρατηγικής εξόδου από την κρίση. Όσο θα υπάρχει κυβέρνηση που θα είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία με τις εντολές του Βερολίνου, η αντιστροφή του κλίματος θα παραμένει αδύνατη», καταλήγει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News