default-image

"Σε πείσμα των πολλών, το ΠΑΣΟΚ επιβιώνει"...

Κρήτη
"Σε πείσμα των πολλών, το ΠΑΣΟΚ επιβιώνει"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Σε πείσμα πολλών, το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο έχει επιβιώσει, αλλά μέσα από τη σκληρή αυτοκριτική που έκανε και συνεχίζει να κάνει, βγαίνει ενωμένο, πιο δυνατό και πιο αποφασιστικό στη μάχη για τα προβλήματα του Ελληνικού Λαού και της Πατρίδας". Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανασύστασης ΠΑΣΟΚ Λασιθίου.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται: "Στις 29 και στις 30 Ιανουαρίου συνεδρίασαν οι Δημοτικές Οργανώσεις Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ παρουσία παλαιών αλλά και νέων στελεχών του Κινήματος. Στις δύο ανοικτές αυτές συνεδριάσεις, έγιναν πληθώρα τοποθετήσεων επί όλης της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, ακούστηκαν απόψεις για το παρόν και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και εκφράστηκαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα πολλές συντρόφισσες και πολλοί σύντροφοι. Τέλος, μοιράστηκαν εθελοντικά αρμοδιότητες ενόψει του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο επόμενο διάστημα, σε πολλούς συντρόφους που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν.

Το ΠΑΣΟΚ σε όλες τις μάχες δηλώνει παρών, δεν κιοτεύει, δεν πετάει την μπάλα στην εξέδρα, παρ' όλο το βραχυχρόνιο πολιτικό κόστος που έχει κάτι τέτοιο. Κάθε μέρα όμως ο λαϊκισμός και η μικροπολιτική που δε θέλουν να γίνει καμία ουσιαστική μεταρρύθμιση στην Ελλάδα αποκαλύπτονται στον Έλληνα Πολίτη".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News