Ελλάδα

"Έφυγε" στα 45 του χρόνια ο δημοσιογράφος Κώστας Χατζίδης

Σε ηλικία 45 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο δημοσιογάφος Κώστας Χατζίδης του Κλεάρχου, ο οποίος είχε υποστεί εγκεφαλικό ανεύρισμα. Ο Κ. Χατζίδης εισήχθη εσπευσμένα στις 14 Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς", όπου οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Ακολούθησαν δύο χειρουργικές επεμβάσεις και αμέσως μετά παρουσιάστηκε ισχαιμικό σύνδρομο. Στη συνέχεια, υπέστη τοξικό εγκεφαλικό οίδημα, με αποτέλεσμα να νεκρώσει ο εγκέφαλος και σήμερα το μεσημέρι κατέληξε στην ενταντική μονάδα του νοσοκομείου.

Ο Κώστας Χατζίδης γεννήθηκε στα Σέρβια Κοζάνης στα τέλη του 1967 και από 23 ετών εργάστηκε για είκοσι χρόνια στις εφημερίδες "Βήμα" και "Νέα" και τα δύο τελευταία χρόνια διατηρούσε το site "pheme.gr". Εργάστηκε ακόμη στους Τ/Σ "ΕΡΤ" και στο "MEGA" και Ρ/Σ στον "FLASH".

Η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της εκφράζει οδύνη για το θάνατο του Κώστα Χατζίδη, τονίζοντας πως επρόκειτο για έναν ευγενικό, δυναμικό και άψογο συνάδελφος, που διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια και την ευσυνειδησία του. Η σωρός του Κώστα Χατζίδη θα μεταφερθεί και η κηδεία θα γίνει στα Σέρβια Κοζάνης. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων το Σάββατο το πρωί.

Σχόλια