default-image

Σκηνές απείρου κάλλους στη Βουλή

Ελλάδα
Σκηνές απείρου κάλλους στη Βουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχτηκαν το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή, με πρωταγωνίστριες δύο βουλευτίνες, τη Σοφία Βούλτεψη από τη Ν.Δ. και τη Ραχήλ Μακρή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κ. Μακρή προσέβαλε τη μνήμη του πατέρα τής κ. Βούλτεψη, γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Βούλτεψη.

Όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ στην Ολομέλεια, διότι ο προεδρεύων Θανάσης Νάκος δεν του έδινε το λόγο. Κατά του κ. Νάκου επιτέθηκε η κ. Μακρή, προκαλώντας την αντίδραση της κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Σοφίας Βούλτεψη.

Οι διάλογοι που ακολούθησαν ήταν εκρηκτικοί:

Σοφία Βούλτεψη: «Βρε Τέρενς, είμαστε κι εμείς εδώ. Πώς κάνετε έτσι;».

Ραχήλ Μακρή: «Τι λες, μ..ή, που είστε κι εσείς εδώ».

Σοφία Βούλτεψη: «Εγώ εδώ είμαι και με ξέρουν όλοι. Εσύ πού μεγάλωσες;».

Ραχήλ Μακρή: «Εγώ μεγάλωσα στη Σαλονίκη. Εσύ ξέρουμε πού και πώς μεγάλωσες και ποιος ήταν ο πατέρας σου;».

Σοφία Βούλτεψη: «Ποιος ήταν ο πατέρας μου;».

Ραχήλ Μακρή: «Άμα δεν τον ξέρεις θα στον μάθω εγώ ποιος ήταν».

Σοφία Βούλτεψη: «Αει σιχτίρ, ρε παλιοτσόκαρο».

Ακούγοντας την κ. Μακρή να λέει αυτά για τον Γιάννη Βούλτεψη, οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη και Δημήτρης Αναγνωστάκης κινήθηκαν απειλητικά προς το έδρανό της φωνάζοντας «ντροπή σου, ο Βούλτεψης ήταν Αριστερός, ενώ εσύ είσαι χούντα».

Η κ. Μακρή διέφυγε σχεδόν τρέχοντας από την Ολομέλεια συνεχίζοντας πάντως να φωνάζει, ενώ πίσω της με φωνές την κυνηγούσαν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα βουλευτές της Ν.Δ. φώναζαν ότι για μερικούς από το κόμμα του Πάνου Καμμένου θα πρέπει να επέμβει ψυχίατρος.

Ενδεικτικό της φορτισμένης ατμόσφαιρας είναι και το γεγονός ότι η Σοφία Βούλτεψη λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα στο καφενείο τη Βουλής.

Λίγη ώρα αργότερα πάντως ο Τέρενς Κουίκ "άδειασε" την κ. Μακρή, καθώς τηλεφώνησε στην κ. Βούλτεψη για να της ζητήσει συγνώμη και εκ μέρους του Πάνου Καμμένου, χαρακτηρίζοντας ιεροσυλία όσα ακούστηκαν στη Βουλή για τον Γιάννη Βούλτεψη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News