Ελλάδα

"Καθολική και πανελλαδική πρέπει να είναι η απάντηση των αγροτών"

Σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση που είχε με το Σύλλογο Υπαλλήλων των τέως Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας η γενική γραμματέας του ΚΚΕ εξέφρασε την αλληλεγγύη της στον αγροτικό κόσμο.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «η απάντηση των μικρομεσαίων αγροτών πρέπει να είναι καθολική και πανελλαδική. Δεν μπορεί να χωρίσουμε τεχνητά την αγροτική παραγωγή από τη βιομηχανική παραγωγή και απ' όλους τους άλλους τομείς και τις δραστηριότητες που απασχολούν εργαζόμενους», ανέφερε η κ. Παπαρήγα. Από τη μια μεριά βρίσκονται οι αγρότες που έχουν δίκαια αιτήματα και από την άλλη μεριά υπάρχουν τα ΜΑΤ της κυβέρνησης, που έχει βάλει στοίχημα να σταματήσει τις αγροτικές κινητοποιήσεις και να απελευθερώσουν τους δρόμους», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «όσο ελεύθεροι και να είναι οι δρόμοι της χώρας, όταν ο λαός πεινάει αυτή την ανελευθερία δεν μπορεί να την ανεχθεί», ανέφερε η κ. Παπαρήγα.

Αύριο Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε η ίδια πρόκειται να επισκεφθεί τη Λάρισα, όπου και θα συναντηθεί με τους αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Νίκαιας.

Σχόλια