default-image

Στάση εργασίας από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Οικονομία
Στάση εργασίας από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) συμμετέχει στη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του πρωινού ωραρίου εργασίας.

Η στάση εργασίας αφορά όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου και των Ν.Π.Δ.Δ. της Περιφέρειας Αττικής, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Για τους υπόλοιπους νομούς η στάση εργασίας ισχύει εφόσον έχουν προγραμματιστεί-οργανωθεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Η κινητοποίηση (στάση εργασίας) πραγματοποιείται - σύμφωνα με την ανακοίνωση - προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο των παραπάνω περιοχών να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την υπεράσπιση του δημόσιου συστήματος υγείας και την αποτροπή κάθε προσπάθειας που οδηγεί στη συγχώνευση, κατάργηση νοσοκομείων κ.λπ. που "μοναδικό στόχο έχουν την αποδυνάμωση σταδιακά της υγείας με τελικό σκοπό την πλήρη διάλυσή της", όπως επισημαίνεται.

"Γι' αυτό, καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και τα Ν.Π.Δ.Δ. στην Περιφέρεια Αττικής να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται από τους φορείς των εργαζομένων στην υγεία, στις 12 το μεσημέρι, έξω από το υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17, Αθήνα) και στην πορεία που θα ακολουθήσει στην πλατεία Συντάγματος", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News