default-image

Επαφές στις Βρυξέλλες για τον Μάξιμο Σενετάκη

Ελλάδα
Επαφές στις Βρυξέλλες για τον Μάξιμο Σενετάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σειρά επαφών πραγματοποιεί από σήμερα έως και την Τετάρτη στις Βρυξέλλες ο βουλευτής της Ν.Δ. Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης. Ο κ. Σενετάκης πρόκειται να συναντηθεί με Ευρωπαίους Επιτρόπους και άλλους αξιωματούχους για θέματα Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Οικονομικών, Βιομηχανίας και Θαλάσσιας Πολιτικής.

Η τριήμερη επίσκεψη πραγματοποιείται με αφορμή πρόσκληση της Ευρωβουλευτή κ. Ρόδης Κράτσα.  

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πρόκειται να υλοποιηθούν συναντήσεις με τον Επίτροπο για θέματα φορολογίας και τελωνείων κ. Algirdas Semeta, με εκπροσώπους των αρμοδίων Επιτρόπων για θέματα Οικονομικών και νομισματικών θεμάτων, Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας, καθώς και για τη Βιομηχανία και την Επιχειρηματικότητα. Επαφές θα γίνουν παράλληλα με στελέχη της Γενική Διεύθυνσης Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ανάλογες επαφές θα πραγματοποιηθούν και σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη θεωρείται ως μια σημαντική ευκαιρία προώθησης θεμάτων που αφορούν την Ελλάδα, αλλά και για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται για αναδιάρθρωση και ανάπτυξη.      

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News