Ελλάδα

"Πήραν συγκεκριμένα πράγματα, με συγκεκριμένο στόχο" (video)

Στην πρωινή εκπομπή του ANT1 εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, η οποία και σχολίασε την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, τις απεργίες στα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, δεν μπορεί κανένας εργαζόμενος να αποδώσει, αφού εργάζεται με απειλές και επίταξη», ήταν το σχόλιο της Λιάνας Κανέλλη για την επίταξη των εργαζομένων στο μετρό.

Σε ό,τι αφορά τη διάρρηξη, επανέλαβε αυτό που είπε και το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του, ότι ήταν «περίεργη» η εισβολή στο σπίτι της. «Πήραν πληροφορίες, αλλά όχι αυτά που ήθελαν - έχουν γνώση οι φύλακες», είπε η κ. Κανέλλη.

Η ίδια εμφανίστηκε κατηγορηματική ότι η ώρα που μπήκαν οι κλέφτες στο σπίτι της δείχνει ότι δεν είναι κλεφτρόνια.

«Κοιμόντουσαν τέσσερις άνθρωποι μέσα στο σπίτι, σε διαφορετικούς χώρους, και είναι προκλητικός ο τρόπος με τον οποίο ανέβηκαν στον πάνω χώρο όπου κοιμόμαστε. Δεν είναι κλεφτρόνια μετά τις 5 τα ξημερώματα. Πήραν δύο ρολόγια που και τα δύο μαζί δεν κάναν' 200 ευρώ, ένα δαχτυλίδι αφημένο μπροστά τους, άφησαν υπολογιστές στο ισόγειο φανερούς, και ανέβηκαν στον πάνω όροφο και πήραν συγκεκριμένα πράγματα από συγκεκριμένους χώρους, με συγκεκριμένο στόχο. Συν το ρίσκο αν ξύπναγε κάποιος, δεν μπορώ και δε θέλω να το φανταστώ. Το ότι δεν ξύπνησε κάποιος είναι ευτύχημα, γιατί δεν προκάλεσε, έστω και εκ ατυχήματος, βία», τόνισε η κ. Κανέλλη.

Σύμφωνα με την ίδια, το σπίτι της δεν είχε ούτε φύλαξη, ούτε συναγερμό. Όπως είπε, «ψάχτηκαν μόνο δικά μου αντικείμενα, με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Πάρθηκαν ακόμα και τα back up μου τηλέφωνα».

Σχόλια