default-image

Μέλη της Χ.Α. στη Νέα Υόρκη προσπάθησαν να επιτεθούν στον Αλ.Τσίπρα

Ελλάδα
Μέλη της Χ.Α. στη Νέα Υόρκη προσπάθησαν να επιτεθούν στον Αλ.Τσίπρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερα άτομα που φέρονται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής Νέας Υόρκης προσπάθησαν να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα μετά την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε πανεπιστήμιο του Μανχάταν, σύμφωνα με την "Ελευθεροτυπία".

Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από μέλη της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Υόρκη, τα οποία σχημάτισαν ανθρώπινο τοίχος για να προστατέψουν τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τέσσερα άτομα είναι ομογενείς που διαμένουν στην περιοχή της Αστόρια. Την παρουσία τους είχαν εντοπίσει εγκαίρως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μεταπτυχιακό Κέντρο του Δημοτικού Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης (CUNY) με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Αρχικά τα φερόμενα ως μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να θέσουν ερωτήσεις στον κ. Τσίπρα και στη συνέχεια κινήθηκαν προς το μέρος του με απειλητικές διαθέσεις, γράφει η "Ελευθεροτυπία".

Η ασφάλεια του Πανεπιστήμιου επενέβη και τους απομάκρυνε. Οι ομογενείς κατά την έξοδό τους καθύβρισαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκαν με υποτιμητικό τρόπο στους μετανάστες. Το όλο επεισόδιο δεν υπέπεσε στην αντίληψη του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ενημερώθηκε εκ των υστέρων και δε θέλησε να το σχολιάσει.

Χρυσή Αυγή: "Δε βρέχει, σας φτύνουν"

Το περιστατικό σχολίασε από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή, που αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση και έκανε λόγο για φαιδρή είδηση.

«Βλέπουν "φαντάσματα" και προσπαθούν να κατασκευάσουν "σκιάχτρα", προκειμένου να διατηρήσουν στην εξουσία το αμαρτωλό καθεστώς που χρόνια τώρα τους τάιζε», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

«Βέβαια το "γεγονός" δεν το αντιλήφθηκε καν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το πληροφορήθηκε εκ των υστέρων. Για να το μεταφράσουμε στα Ελληνικά από τα "κομμουνιστικά", το όλο "γεγονός" το σκαρφίστηκε το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, ενημέρωσε εκ των υστέρων τον Τσίπρα και πήρε την έγκρισή του για τη νέα προσπάθεια προπαγάνδας», σημειώνεται.

Και το κείμενο της ανακοίνωσης καταλήγει: «Δε βρέχει "σύντροφοι", ούτε όλοι είναι "Χρυσαυγίτες". Απλώς σας φτύνει ο κόσμος, πάρτε το χαμπάρι».

Πηγή: newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News