default-image

Έρχεται κύμα κακοκαιρίας και στην Κρήτη

Κρήτη
Έρχεται κύμα κακοκαιρίας και στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσουχτερό κρύο, χιόνια και βροχές θα είναι το σκηνικό του καιρού αυτό το σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός βαθμιαία θα επιδεινωθεί από το Σάββατο, ενώ χιόνια θα πέσουν στα βορειοανατολικά σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Την Κυριακή θα παρατηρηθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά και σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 300 μέτρα), όπου πιθανόν να είναι ισχυρές. Η θερμοκρασία θα είναι σε πτώση σε όλη τη χώρα.

Τη Δευτέρα στα ανατολικά και νότια θα εμφανιστούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά και πρόσκαιρα στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα εκδηλωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα.

Πηγή: nooz.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News