default-image

Έγιναν ομότιμοι καθηγητές του Πανεπιστημίου

Ελλάδα
Έγιναν ομότιμοι καθηγητές του Πανεπιστημίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης απένειμε στον κ. Εμμανουήλ Κατσοπρινάκη και στην κ. Σουζάννα Παπαδοπούλου, τον τίτλο του Ομότιμου Καθηγητή και της Ομότιμης Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η τελετή της απονομής έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου 2013, στο Επιμελητήριο, στους δύο καθηγητές μαθηματικών που έχουν προσφέρει επί πολλά χρόνια στο Πανεπιστήμιο.

Στη σεμνή τελετή παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.κ. Ειρηναίος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης, Αντιπεριφερειάρχης, ο κ. Δημήτριος Σαρρής, Περιφερειακός Σύμβουλος, εκ μέρους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ιωάννης Γκολέμης, Σύμβουλος, ο Εμμανουήλ Βασιλάκης, Αντιδήμαρχος, ο κ. Ευριπίδης Γ. Στεφάνου, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο κ. Γεώργιος Τζιρίτας Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, ο κ. Νικόλαος Κυλάφης, Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, ο κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, Πρόεδρος του Τμήματος Μαθηματικών, η κ. Εύα Μιχελιδάκη, Διευθύντρια Σχεδιασμού και Προγραμματισμού του Π.Κ., ο Κώστας Βερβεράκης, Πρόεδρος Ηράκλειας Πρωτοβουλίας, ο Καθηγητές του Ιδρύματος, φοιτητές και πλήθος κόσμου.

Την προσωπικότητα, το έργο και την προσφορά του κ. Εμμανουήλ Κατσοπρινάκη παρουσίασε ο κ. Γεώργιος Κωστάκης, Αναπλ. Καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών. Την προσωπικότητα, το έργο και την προσφορά της κ. Σουζάννας Παπαδοπούλου, παρουσίασε ο κ. Αχιλλέας Τερτίκας, Καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών. Στα πλαίσια της τελετής ο τιμώμενος έδωσε διάλεξη με θέμα: "Τα μαθηματικά θεωρήματα", ενώ η τιμώμενη έδωσε διάλεξη με τίτλο: "Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης στα τριάντα χρόνια που το έζησα".   

Η απονομή έγινε από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης Καθηγητή Ευριπίδη Γ. Στεφάνου και έλαβαν τιμητικό δίπλωμα για την συνολική τους προσφορά στο Τμήμα Μαθηματικών, στο Ίδρυμα και στην ευρύτερη ακαδημαϊκή κοινότητα. Ο επίλογος ήταν μουσικός και αποδόθηκε από το Κουαρτέτο Εγχόρδων του Δήμου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News