default-image

Κόντρα χωρίς τέλος (video)

Ελλάδα
Κόντρα χωρίς τέλος (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης-αξιωματικής αντιπολίτευσης με φόντο τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου. Η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, με δήλωση του κ. Διαμαντόπουλου, που έγινε πριν από τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, ο κ. Διαμαντόπουλος είπε σε μια αποστροφή του λόγου του: «Ανομία είναι το Mall του κυρίου Λάτση, το οποίο είναι αυθαίρετο. Αυτή τη στιγμή λες στον κόσμο στην παραφροσύνη του "ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο"».

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Ν.Δ.:

«Ο κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, τέσσερις ημέρες πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα, και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα. Μετά από αυτό, περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα», δήλωσε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Επίσης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «να πάρει, επιτέλους, σαφή θέση» και τον κ. Διαμαντόπουλο «να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία».

Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «άθλια επίθεση εκ μέρους της κυβέρνησης, με σκοπό την τρομοκράτηση της κοινωνίας». 

«Πρόκειται για πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια εκ μέρους της Ν.Δ. η οποία, πέραν των πολιτικών, υπέχει και βαρύτατες ποινικές ευθύνες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παρουσιάσουν το σύνολο του επίμαχου βίντεο και όχι το πλαστογραφημένο από τη Ν.Δ.

Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει το απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από τις δηλώσεις του κ. Διαμαντόπουλου: «Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο "στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο". Εμείς λέμε "ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό". Αυτό. Ξεκάθαρα από το ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το βίντεο της ομιλίας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News