default-image

Η Ακαδημία Πολιτών και στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Η Ακαδημία Πολιτών και στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ακαδημία των Πολιτών (αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία - ISO 9001), μετά την επιτυχή λειτουργία της σε 58 πόλεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της στο Ρέθυμνο για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, με θεματικές ενότητες "Συμβουλευτική-Ψυχολογία".

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στην αίθουσα διαλέξεων στο "Σπίτι του Πολιτισμού" (οδός Εμμ. Βερνάρδου) και ώρες 6 έως 9 μ.μ. και θα διαρκέσουν από το Φεβρουάριο του 2013 έως και τον Ιανουάριο του 2014.  

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 26 τρίωρες εβδομαδιαίες διαλέξεις από πανεπιστημιακούς καθηγητές και εξειδικευμένους επαγγελματίες με διδακτορικό στον τομέα τους. Η ετήσια συνδρομή (και για τις 26 συνεδρίες) είναι 80 €, ενώ θα υπάρχει έκπτωση 50% (δηλ. 40 €) για ανέργους, ΑμεΑ, πολύτεκνους, τρίτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, συλλόγους (άνω των 10 ατόμων) και φοιτητές. Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από μορφωτικό, οικονομικό ή κοινωνικό επίπεδο.

Η πρώτη διάλεξη θα είναι ανοικτή (με ελεύθερη είσοδο) για όλους τους πολίτες και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013, και ώρα 6 μ.μ., στο "Σπίτι του Πολιτισμού", με θέμα "Συντροφικότητα σε εποχή κρίσης".

Εισηγητής θα είναι ο πρόεδρος της Ακαδημίας δρ Ευστράτιος Παπάνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News