default-image

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις

Ελλάδα
Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον διάσημο ηθοποιό Ντάνιελ Ντέι Λιούις τον οποίο συνόδευσε κατά την περιήγηση του στο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο Ιρλανδός ηθοποιός ήρθε στην Αθήνα, προσκεκλημένος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

Μετά την ξενάγηση του στα εκθέματα του Μουσείου της Ακρόπολης, ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός αναχώρησε για γνωστό εστιατόριο της περιοχής όπου γευμάτισε με την υπουργό Τουρισμού και συνεργάτες τους.

Κατά την προσέλευση της στο Μουσείο της Ακρόπολης η υπουργός Τουρισμού δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε στην χώρα μας ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις. Είναι σημαντικό να έρχονται στην Ελλάδα τέτοιες προσωπικότητες. Η άφιξη του είναι ένα ηχηρό μήνυμα ότι η Αθήνα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις δήλωσε φίλος της Ελλάδας και αυτή η αναφορά του έχει ιδιαίτερη σημασία για την Πατρίδα μας».

Το βράδυ, η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις θα παρακολουθήσουν στο θέατρο Παλλάς την πρεμιέρα της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ "Λίνκολν", όπου πρωταγωνιστεί ο Ιρλανδός ηθοποιός. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική βραδιά τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News