default-image

Φοιτητική ημερίδα στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Φοιτητική ημερίδα στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης, το οποίο χρηματοδοτείται από το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013, διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Η πρακτική άσκηση των φοιτητών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση".

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 5:30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κρήτης (Πανεπιστημιούπολη Γάλλου, Ρέθυμνο).

Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση της μελέτης ενός πρότυπου προγράμματος πρακτικής άσκησης των φοιτητών του Πανεπιστημίου σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που εκπόνησε στα πλαίσια του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης ο δρ Εμμανουήλ Παπαμαστοράκης και η συζήτηση για το ενδεχόμενο της πλήρους ενσωμάτωσης της πρακτικής άσκησης των φοιτητών που γίνεται στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας.

Στην ημερίδα θα καταθέσουν τις απόψεις τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Κρήτης και η δρ Αγγελική Καψάσκη, σχολική σύμβουλος φιλολόγων νομού Ρεθύμνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News