default-image

Δύο καραμπόλες με 26 τραυματίες και μία νεκρή στην Εγνατία (videos)

Ελλάδα
Δύο καραμπόλες με 26 τραυματίες και μία νεκρή στην Εγνατία (videos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότερα από 20 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε δύο καραμπόλες στις 8:45 το πρωί της Τρίτης στο ρεύμα της Εγνατίας οδού προς Θεσσαλονίκη, στη θέση "Κλειδί", με αποτέλεσμα 26 άνθρωποι να τραυματιστούν ενώ υπάρχει και μία νεκρή γυναίκα οδηγός.

Στην περιοχή υπήρχε πυκνή ομίχλη, εξαιτίας της οποίας, όπως φαίνεται, μια νταλίκα ανατράπηκε, ενώ πιο πίσω ακολουθούσαν κι άλλες νταλίκες.

Από την καραμπόλα τραυματίστηκε και μία έγκυος γυναίκα, η οποία επέβαινε σε ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί για να γεννήσει, ωστόσο και το όχημα του ΕΚΑΒ έπεσε "θύμα" της καραμπόλας. Μετά το τροχαίο η έγκυος μπήκε σε διαδικασία τοκετού και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Οι υπόλοιποι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν και τρία παιδιά.

Εκτός από τη γυναίκα που υπέκυψε στα τραύματά της, από την πρώτη καραμπόλα υπήρξαν 24 τραυματίες, ενώ σε απόσταση 300-500 μέτρων έγινε ακόμη μία καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν 8 οχήματα, μεταξύ των οποίων και το ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την έγκυο σε μαιευτήριο.

Αρκετοί από τους επιβαίνοντες στα αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε η συνδρομή των διασωστών που κατέφτασαν στο σημείο για τον απεγκλωβισμό τους, ενώ άλλοι κατάφεραν και βγήκαν μόνοι τους από τα οχήματά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News