Ελλάδα

Επίθεση στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, έγινε επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού στην οδό Πλάτωνος. Άγνωστοι σχημάτισαν αγκυλωτούς σταυρούς στην πρόσοψη, ενώ έριξαν και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής εντός των γραφείων, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση για την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Σαρωνικού:

«Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  Σαρωνικού στην οδό Πλάτωνος 4 στην Ανάβυσσο έγινε τη νύχτα Κυριακής-ξημερώματα Δευτέρας 21 Ιανουαρίου 2013. Άγνωστοι σχημάτισαν αγκυλωτούς σταυρούς στην πρόσοψη, ενώ έριξαν και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής εντός των γραφείων. Είναι σαφές πως τέτοιου είδους φαινόμενα δείχνουν ότι η δράση του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή  και οι θέσεις του κάποιους ενοχλεί. Δηλώνουμε πως δε θα αφήσουμε να περάσει η τακτική εκφοβισμού της κοινωνίας. Η τακτική της έντασης που επιλέγουν ορισμένες οικτρές μειοψηφίες και έχουν ως στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας από τα πραγματικά προβλήματα θα αποτύχει. Εμείς, απέναντι στην προσπάθεια εκφασισμού της κοινωνίας, συνεχίζουμε τη δράση μας και τον αγώνα μας για την υπεράσπιση και εμβάθυνση της δημοκρατίας

Απέναντι στις πολιτικές που οδηγούν στην πλήρη χρεοκοπία της κοινωνίας, αντιτάσσουμε τον αγώνα μας για την ανατροπής τους. Αντιτάσσουμε τη δράση και προσπάθειές μας για μια αλληλέγγυα, δίκαιη κοινωνία και για μια ζωή με αξιοπρέπεια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, αναφέρεται: «Ουδεμία σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με την όποια αναγραφή συμβόλων ή τη ρίψη φυλλαδίων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού, αν ποτέ συνέβησαν αυτά τα γεγονότα. Να πάψουν να διακινούν ανοησίες για διαφημιστικούς λόγους οι "σύντροφοι". Παρεμπιπτόντως τους καλούμε να καταδικάσουν τις δολοφονικές, βομβιστικές επιθέσεις που έχει δεχτεί επανειλημμένως η Χρυσή Αυγή από αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις. Αλλά σε κάθε τέτοια περίπτωση, οι άλλοτε λαλίστατοι συριζαίοι δε βγάζουν άχνα».

Σχόλια