Ελλάδα

Στη Δικαιοσύνη κατά του ΔΟΛ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Στη Δικαιοσύνη κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) θα προσφύγουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα", σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρός τους Πάνος Καμμένος φέρεται να ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής ένα ουίσκι, την ώρα που η συνεδρίαση για την ψηφοφορία προς σύσταση Προκαταρκτικής για τη λίστα Λαγκάρντ είχε διακοπεί.

Η ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ. έχει ως εξής: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, με αφορμή τα δημοσιεύματα λάσπης σε βάρος τους. Οι συκοφαντικές επιθέσεις δεν πρόκειται να μας φιμώσουν. Στο παρελθόν, μετά από την παράκληση του κ. Ψυχάρη, δεν εκτελέσαμε δικαστική απόφαση εναντίον τους. Τα ψέματα τελείωσαν, όλα έχουν όριο».

Στο δημοσίευμα των "Νέων" παρουσιάζεται ο εξής διάλογος με τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που σύμφωνα με τον κ. Καμμένο ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας: «Προεδρούκο μου, βάλε μου ένα ουίσκι», φέρεται να είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και να του τσιμπά το... μάγουλο. «Πάνο, σοβαρέψου. Δεν είμαστε στα μπουζούκια», του απάντησε ο κ. Μεϊμαράκης. «Έλα, μωρέ, τώρα. Καλά, θα το πω στη Βούλα (ενν. τη γραμματέα του προέδρου της Βουλής)», φέρεται να ανταπάντησε ο κ. Καμμένος.

Στο λογαριασμό του στο στο Twitter o Πάνος Καμμένος έγραψε: «Ο βρόμικος πόλεμος έχει και συνέπειες και τις γνωρίζετε στο ΔΟΛ. Τους φανταστικούς διαλόγους με τον πρόεδρο της Βουλής στη Δικαιοσύνη».

Σχόλια