default-image

Παραίτηση Παπούλια αξιώνει ο Γ. Καρατζαφέρης

Ελλάδα
Παραίτηση Παπούλια αξιώνει ο Γ. Καρατζαφέρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο όνος, ο οποίος μπορεί να σώσει τη χώρα από περαιτέρω ευτελισμό και να δώσει τη δυνατότητα να επιστρέψει η αξιοπρέπεια σε αυτόν τον τόπο είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Γι' αυτό και πρέπει να παραιτηθεί». Αυτό δήλωσε το Σάββατο από τη Λάρισα, όπου βρίσκεται, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, επαναλαμβάνοντας την πρότασή του να παραιτηθεί o πρόεδρος της Δημοκρατίας ώστε να διαχωρίσει τη θέση του από τα όσα συμβαίνουν στη χώρα. «Εάν παραμείνει», ανέφερε, «θα είναι συνένοχος των άλλων».

Σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ, μίλησε για ευτελισμό στα έσχατα όρια, τονίζοντας ότι όσοι βρίσκονται στη Βουλή ξεφτίλισαν τους θεσμούς και την ηθική.

«Καλά θα κάνουν οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης να καταλάβουν πού οδηγούν τον τόπο. Αυτό που έγινε τις τελευταίες μέρες μπορεί να παρομοιαστεί μόνον με ό,τι έγινε το 1985 με τον Στεφανίδη, προκειμένου να εκλεγεί ο Σαρτζετάκης. Είναι ντροπής πράγματα», είπε και συνέχισε: «Πολύ φοβούμαι ότι, προκειμένου να παραμείνουν στην καρέκλα κάποιοι, θυσιάζουν τα πάντα στη σκοπιμότητα και την αμετροέπεια που τους διακρίνει».

«Οι τρεις που συνθέτουν την κυβέρνηση ξέρουν ότι έτσι και πέσει θα αφανιστούν από τη συνείδηση του ελληνικού λαού», πρόσθεσε σχολιάζοντας ότι γι' αυτό το λόγο δεν περιμένει να γίνουν σύντομα εκλογές.

Σχετικά με το ΛΑΟΣ και την πορεία του δήλωσε πως πλέον όλοι «μας αναζητούν. Ενώ κάποιους τους καταζητούν εμάς μας αναζητούν. Αναζητούν τις σκέψεις μας και τις προτάσεις μας...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News