default-image

24 υποψήφιοι σε ένα ψηφοδέλτιο

Ελλάδα
24 υποψήφιοι σε ένα ψηφοδέλτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου εκλογές θα γίνουν και για την ανάδειξη των νέων οργάνων της Ένωσης Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΛΤΕΕ) Ηρακλείου. Οι εκλογές της ΕΛΤΕΕ θα γίνουν στο 6ο ΕΠΑ.Λ. στην Κηπούπολη. Η γενική συνέλευση θα αρχίσει στις 10 το πρωί, ενώ η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 12:30 το μεσημέρι και θα διαρκέσει ως τις 7 το απόγευμα.

Οι υποψηφιότητες

Στην ΕΛΤΕΕ οι εκλογές δεν έχουν παραταξιακό ενδιαφέρον. Παραδοσιακά υπάρχει μόνο ένα ενιαίο-ενωτικό ψηφοδέλτιο, το οποίο φέτος περιλαμβάνει 24 υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο: Αλεξίου Πολυξένη, Αυγουστη Ελισάβετ, Βελημβασάκη Μαρία, Διαμαντίδης Κωνσταντίνος, Καμπουράκης Μιχαήλ, Λαγουδιανάκη Μαρία, Λαμπράκης Κωνσταντίνος, Μανωλάκης Ιωάννης, Μάρκος Κωνσταντίνος, Μηναδάκη Δέσποινα, Μπίρμπα Ελισάβετ, Παναγιωτάκη Αθανασία, Παναγούλιας Παναγιώτης, Πετράκη Στυλιανή, Πλατάκη Δέσποινα, Σαριδάκη Φωτεινή, Σύρπας Απόστολος, Τζατζαδάκης Αντώνιος, Τσιτούρης Ελευθέριος, Φουντουλάκη Μαρία και Φραγκιαδάκη Ζαφειρένια.

Υποψήφιοι για Εξελεγκτική Επιτροπή: Γραικού Μαρία, Μανατάκης Γεώργιος, Μιχαηλίδη Αφροδίτη, Πρατικάκης Μενέλαος και Φανουράκης Νικόλαος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News