Ελλάδα

Βράβευσαν καθηγητές που προσφέρουν αφιλοκερδώς μαθήματα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου βράβευσε σήμερα του καθηγητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Μαλεβιζίου, που αποτελεί μια ακόμα στοχευμένη κοινωνική παρέμβαση της δημοτικής αρχής, με στόχο να προσφερθεί η δυνατότητα σε αδύναμους μαθητές να βοηθηθούν στα σχολικά μαθήματα.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, αφού ευχαρίστησε όλους όσους εθελοντικά συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά, τιμάμε τις καθηγήτριες και τους καθηγητές, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Μαλεβιζίου. Γνωρίζω ότι η σημερινή βράβευση τους φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και θα ήθελα να με συγχωρέσουν γι' αυτό.

Θεωρώ όμως ότι είναι απαραίτητο να δίνεται δημοσιότητα σε κάθε τέτοια προσπάθεια, απλά και μόνο για να διαδίδεται το μήνυμα ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά εξακολουθεί να «παίρνει παρουσία» στο Μαλεβίζι. Γνωρίζω επίσης ότι όσα βραβεία κι αν τους απονεμηθούν, κανένα δεν μπορεί να καλύψει την ικανοποίηση που νιώθουν όταν μια μαθήτριά τους, ένας μαθητής τους, τους κοιτάει στα μάτια και τους λέει «ευχαριστώ».

Θα ήθελα να κλείσω με μια ευχή και μια δέσμευση: Μακάρι σύντομα να εξαλειφθεί κάθε ανάγκη λειτουργίας τέτοιων δομών. Μέχρι όμως να γίνει αυτό, δεσμεύομαι ότι εμείς δεν πρόκειται να σταματήσουμε την προσπάθεια στήριξης όλων των αδύναμων συμπολιτών μας, με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο που έχουμε στη διάθεσή μας. Και με τέτοιους συμπαραστάτες όπως είναι αυτοί οι καθηγητές, είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε αποτελεσματικοί».

Οι καθηγήτριες και οι καθηγητές που βραβεύτηκαν είναι:

·         ΚΑΔΙΑΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

·         ΚΟΓΙΑΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

·         ΚΟΥΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

·         ΛΗΜΝΑΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

·         ΜΟΥΤΑΦΗ - ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

·         ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

·         ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ

·         ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

·         ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗ ΘΕΟΝΥΜΦΗ

Βραβεύτηκαν επίσης οι εθελόντριες που έχουν την ευθύνη εύρυθμης λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου:

·         ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΠΛΑΔΑ ΜΑΡΙΑ

·         ΜΑΥΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

Σχόλια