Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: "Να ξεκουραστούν λίγο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - Δεν τους βγαίνει"

Για σοβαροφανή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και για έλλειψη χιούμορ κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας για την «περισσή άνεση του κ. Βενιζέλου να δηλώνει κατά τη συζήτηση στη Βουλή ότι εξακολουθεί να διατηρεί στο αρχείο του φωτοτυπίες από άκρως απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Ιπποκράτους

«Είναι πραγματικά για λύπηση η σοβαροφανής αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή αποστροφή της ομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που απαντώντας στον οχετό των άθλιων συκοφαντιών που εκτοξεύονταν από το ΣΥΡΙΖΑ επί μήνες για τη λίστα Λαγκάρντ, είπε ότι και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας λαμβάνει άτυπα αντίγραφα εγγράφων της αρμοδιότητάς του που τα διατηρεί στο προσωπικό του αρχείο για να οργανώσει πραξικόπημα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο αρμόδιος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί το χιούμορ αυτό περίεργο, προφανώς διότι η θεσμική αυστηρότητα του ΣΥΡΙΖΑ και η προσήλωσή του στη νομιμότητα δεν του επιτρέπει να έχει κανενός είδους χιούμορ ως κόμμα. Χρειάζεται άλλωστε απόλυτη σοβαρότητα για να οργανώσεις μια τέτοια επαγγελματική σκευωρία για την υπόθεση της λίστας.

Ως προς το πώς λειτουργεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δε χρειάζεται πάντως να ανησυχούν. Η διακίνηση της αλληλογραφίας των Γενικών Επιτελείων και Γενικών Διευθύνσεων με την πολιτική ηγεσία διεξάγεται σύμφωνα με πολύ σαφείς κανόνες.

Αν διάβαζαν άλλωστε την απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον κ. Τσίπρα χθες στη Βουλή θα έβλεπαν σε τι είδους άτυπα αντίγραφα αναφερόταν ο κ. Βενιζέλος.

Ίσως χρειάζεται να ξεκουραστούν λίγο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πριν συνεχίσουν στον καμβά των επιθέσεών τους κατά του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του. Δεν τους βγαίνει».

Σχόλια