default-image

Συμπληρωματική αναφορά εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος στη Βουλή

Ελλάδα
Συμπληρωματική αναφορά εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος στη Βουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη συμπληρωματική αναφορά του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος σχετικά με την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» με τα συμπληρωματικά σε αυτήν έγγραφα διαβίβασε αργά απόψε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης και όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο παρακαλείται το Σώμα για τη συσχέτισή τους με τις δικογραφίες και την αξιολόγησή τους.

Ειδικότερα ο υπουργός Δικαιοσύνης εσωκλείει αυτοτελή φάκελο με την έκθεση κατασχέσεως, μαζί με το περιγραφόμενο σε αυτή memory stick-usb και των λοιπών μνημονευομένων στην ίδια έκθεση κατασχέσεως. Επίσης, μέσα σε άλλο αυτοτελή φάκελο εσωκλείονται το υπ' αρ. πρωτ. 3022/21/2686/Β'/16-01-2013 έγγραφο της Δ.Ε.Ε. Τμήματος 7ου, εξέτασης ψηφιακών και ηχητικών πειστηρίων προς το γραφείο του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος και εκ των μνημονευόμενων στο έγγραφο αυτό πειστηρίων «αντίγραφο πιεστηρίου Νο 1» και το «εικονικό αντίγραφο πειστηρίου Νο 1» μετά των αντίστοιχων κωδικών τους.

Συνημμένα κατατέθηκαν εκθέσεις ενόρκου εξετάσεως των μαρτύρων Σμαράγδας Πιτένη, Λεμονιάς Παπαδάκου, Σοφίας Ρίτσου, Αναστάσιου Μπάνου, Χρυσής Χατζή, Γεωργίου Αγγελόπουλου, Συμεών Σικιαρίδη, Ανδρέα Ρωσσώνη και Ελένης Παπακωνσταντίνου. Ακόμη έγγραφες εξηγήσεις των Συμεών Σικιαρίδη, Ελένης Παπακωνσταντίνου, Ανδρέα Ρωσσώνη, έκθεση ανωμοτί εξέτασης του κ. Ιωαν. Καπελέρη με το συμπληρωματικό υπόμνημα, και του κ. Ιωαν. Διώτη διά του πληρεξουσίου του δικηγόρου με συμπληρωματικό υπόμνημα. Τέλος περιέχονται έγγραφα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, του υπουργού Οικονομικών και παραγγελίας του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος προς τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News