Ελλάδα

Συνελήφθη αστυνομικός που φέρεται να παρακολουθούσε τον Π. Καμμένο

Αστυνομικός που φέρεται να ακολουθούσε το αυτοκίνητο του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, στην πορεία του από το σπίτι του προς τη Βουλή, συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης.

Το περιστατικό, που έγινε το πρωί της Δευτέρας, την ώρα που ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έφευγε από το σπίτι του στη Βουλιαγμένη, είχε ως πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκτός υπηρεσίας και ο οποίος οδηγούσε μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, η συνοδεία του κ. Καμμένου αντιλήφθηκε ότι ο εν λόγω αστυνομικός τούς παρακολουθούσε. Επικοινώνησαν με το κέντρο και ζήτησαν τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Στη λεωφόρο Συγγρού, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άγνωστο άνδρα, τον οποίο και οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι είναι αστυνομικός! Η μηχανή στην οποία επέβαινε δεν είχε πινακίδες και ο ίδιος όταν ρωτήθηκε γιατί ακολουθούσε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ισχυρίστηκε ότι ήταν εκτός υπηρεσίας και πως παρακολουθούσε μια γυναίκα και όχι τον κ. Καμμένο.

Ο κ. Καμμένος επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, από τον οποίο ζήτησε να ερευνηθεί η υπόθεση και να δοθούν εξηγήσεις.

Με την περίεργη αυτή υπόθεση ασχολείται το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Σχόλια