Ελλάδα

Μυστήριο με εξαφάνιση επιχειρηματία

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης του οποίου τα ίχνη έχουν εξαφανιστεί από την Παρασκευή.

Ο ανθοπώλης Β.Κ. που διατηρεί κατάστημα σε κεντρικό σημείο της πόλης, έδωσε τελευταία φορά σημάδια ζωής την περασμένη Παρασκευή όταν έφυγε με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην κατοχή του, ώστε να πραγματοποιήσει συνάντηση για την αγορά κτήματος.

Έκτοτε, οι συγγενείς και οι φίλοι του έχασαν τα ίχνη του, ενώ παράλληλα δήλωσαν την εξαφάνισή του στις Αστυνομικές Αρχές. Αμέσως, η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του γνωστού ανθοπώλη, έρευνες που μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχουν αποδώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η τελευταία δραστηριότητα του κινητού τηλεφώνου του Β.Κ. καταγράφηκε σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων της ορεινής περιοχής της Γαλάνης και πλέον, οι Αρχές στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη συγκεκριμένη περιοχή ευελπιστώντας ότι θα καταφέρουν να εντοπίσουν τον αγνοούμενο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν τον Β.Κ. να έχει πέσει θύμα ληστείας, καθώς ο ίδιος έφερε πάνω του χρήματα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο στοιχείο που να μπορεί να οδηγήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Τα αμέσως επόμενα δύο εικοσιτετράωρα κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα για τον εντοπισμό του γνωστού επιχειρηματία, με τη Αστυνομία να κλιμακώνει τις έρευνές της.

πηγή:zougla.gr

Σχόλια