default-image

"Απαράδεκτο να στοχοποιούνται οικογένειες και παιδιά"

Ελλάδα
"Απαράδεκτο να στοχοποιούνται οικογένειες και παιδιά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι απαράδεκτο να στοχοποιούνται οικογένειες και μικρά παιδιά» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχετικά με την επίθεση που έγινε στην πολυκατοικία όπου μένει ο αδερφός του.

Με παρέμβαση του στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» ο κ. Κεδίκογλου έκανε λόγο για «απόπειρα διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία.

"Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δυναμώνουν τη θέλησή μας. Πιστεύω ότι το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει χωρίς εξαιρέσεις το γεγονός.Δεν μπορεί να διαχωρίζεται σε καλή και κακή η πολιτική βία. Δεν υπάρχει κακή βία. Πρέπει να εξοστρακίσουμε τη βία από την κοινωνία μας", ανέφερε.

Ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε ότι αναφέρεται σε δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούν για λιντσαρίσματα πολιτικών τους αντιπάλων.

«Όλα αυτά είναι επικίνδυνα. Ο ΣΥΡΙΖΑ με κατηγόρησε για μετεμφυλιακά κηρύγματα ενώ εγώ ζήτησα απλά αποκήρυξη της κάθε μορφής βίας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και έκλεισε λέγοντας:

«Είναι απαράδεκτο να τρομοκρατείται ένα τρίχρονο κοριτσάκι. Πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».

Υπενθυμίζεται ότι εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου σημειώθηκε χτες  βράδυ, στην Αθήνα. Άγνωστοι πέταξαν στο εσωτερικό του  κτιρίου όπου στεγάζεται και το τεχνικό γραφείο του κυρίου Κεδίκογλου- ο οποίος ήταν στο σπίτι μαζί με τη σύζυγο του και το τρίχρονο παιδί τους- βόμβα μολότοφ.Από τη φωτιά που ακολούθησε προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News