Ελλάδα

Επιστολή διαμαρτυρίας για το προκλητικό ριάλιτι

Με αφορμή τη μετάδοση εκπομπής ριάλιτι από το αγγλικό κανάλι "Channel 4" που δυσφημεί την Ελλάδα στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας εικόνες από τις διακοπές Βρετανών τουριστών στην Κέρκυρα, πραγματοποίησε παρέμβαση η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Τη δυσαρέσκειά της εκφράζει με επιστολή διαμαρτυρίας, την οποία θα αποστείλει άμεσα στην αγγλίδα επιτετραμμένη στην Αθήνα, μεταφέροντας και τη δυσαρέσκεια του υπουργείου Τουρισμού, αλλά και της ελληνικής κοινής γνώμης για το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Επιπλέον, η κ. Κεφαλογιάννη ζήτησε από το γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Πάνο Λειβαδά, να έρθει σε επαφή με το γραφείο του ΕΟΤ στη Μεγάλη Βρετανία για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποκατασταθεί η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.


Ωστόσο οι εικόνες του δυσφημούν την χώρα μας καθώς δείχνει τους νεαρούς - στην πλειοψηφία τους - Άγγλους να δηλώνουν ότι μετέχουν σε σεξουαλικά όργια με αγνώστους, ότι είναι συνεχώς μεθυσμένοι, ότι γίνονται επεισόδια, χωρίς να υπάρχει έλεγχος από κανέναν και πολλά άλλα που σίγουρα μόνο θετικό αντίκτυπο δεν έχουν για την Ελλάδα.

Σχόλια