Ελλάδα

Παπανδρέου: Τιμή μου να με στοχοποιούν οι νεοναζί

Ενορχηστρωμένη στοχοποίησή του που ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια, καταγγέλλει με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντας ως τελευταίο «και τον πιο θλιβερό κρίκο» αυτής, τη «στοχοποίησή» του μέσω της πρότασης -αν και χωρίς να την κατονομάσει- που κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και στηρίζει η Χρυσή Αυγή, για παραπομπή και του ίδιου σε προκαταρκτική επιτροπή για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».

Ειδικότερα, ο κ. Παπανδρέου τονίζει ότι «είναι τιμή του να με στοχοποιούν με την υπογραφή τους ακροδεξιοί, νεοναζί και καθ' έξιν και επάγγελμα συκοφάντες» και, παράλληλα, σημειώνει πως «ό,τι και να κάνουν, εγώ είμαι εδώ» και ότι δεν θα πάψει ποτέ να αγωνίζεται για τις αρχές και τις αξίες του, τη Δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα κατατέθηκε στη Βουλή η πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, την οποία συνυπογράφουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για την σύσταση προανακριτική επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες των πρώην πρωθυπουργών, Γ.Παπανδρέου και Λ.Παπαδήμου, καθώς και των πρώην υπουργών Οικονομικών, Γ.Παπακωνσταντίνου και Ευάγ.Βενιζέλου.

Ethnos

Σχόλια