Ελλάδα

Το πατριωτικό κοινωνικό κίνημα για την τιμή του πετρελαίου

Εφαρμόζοντας πιστά τις έξωθεν εντολές, η κυβέρνηση συμπαρατάχθηκε με την απόφαση για εμπάργκο στο Ιράν, αναφέρει το Πατριωτικό κοινωνικό κίνημα και σημειώνει: Οι συνέπειες της απόφασης αυτής και δεδομένης της θέσης του Ιράν για αντίποινα στις χώρες της  Ευρωπαϊκής  Ένωσης, όλοι γνώριζαν ότι θα ήταν αρνητικές για τη χώρα μας, από τη στιγμή  που ήταν η μοναδική χώρα η οποία μας πουλούσε με πίστωση, ενώ κάλυπτε περίπου το ένα τρίτο των αναγκών μας

Σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή για την χώρα μας απουσίασαν οι φωνές που θα απαιτούσαν αντισταθμιστικά οφέλη. Η λύση ήταν εύκολη, μεταφέροντας αθόρυβα την ευθύνη για τη θέρμανση στους έλληνες πολίτες, με την μεγάλη άνοδο στην τιμή των καυσίμων και στο πετρέλαιο θέρμανσης, αναγκάζοντάς τον να προβεί σε έκτακτα έξοδα για την αγορά θερμαστρών.

Η απεγνωσμένη προσπάθεια των πολιτών για την επιβίωσή τους από το κρύο, οδήγησε σε κάθε είδους λύσεις τα αποτελέσματα των οποίων φαίνονται σήμερα με την αύξηση της περιβαλλοντικής ρύπανσης, ειδικά στις μεγάλες πόλεις.
Οφείλουμε να σταματήσουμε την πολιτική της υποτέλειας και της εξάρτησης,  η οποίες μόνο δεινά μπορούν να φέρουν στη χώρα.

 

Σχόλια