default-image

Παραπομπή Παπανδρέου-Παπαδήμου ζητούν οι ΑΝΕΛ

Ελλάδα
Παραπομπή Παπανδρέου-Παπαδήμου ζητούν οι ΑΝΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αντικείμενο την έγκριση της πρότασης του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το θέμα της προανακριτικής επιτροπής σχετικά με τη «λίστα Λαγκάρντ» συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, η ΚΟ η οποία και αποφάσισε να ζητήσει τη παραπομπή των Παπακωνσταντίνου-Βενιζέλου αλλά και των Παπανδρέου και Παπαδήμου.

Οι κατηγορίες αφορούν νόθευση και υπεξαγωγή εγγράφου, απιστία σχετικά με την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος και άμεση συνέργεια σε φοροδιαφυγή.

Σε δηλώσεις  του, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι θα επικοινωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα και θα του ζητήσει να στηρίξει την πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για να συμπληρωθούν οι 30 βουλευτές που απαιτεί το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, μετά τα όσα είπε χθες ο κ. Παπακωνσταντίνου στη συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση, φαίνεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου γνώριζε την υπόθεση.

«Ο λαός αυτή τη στιγμή απαιτεί απόδοση δικαιοσύνης και πρέπει όλες οι δυνάμεις του δημοκρατικού και πατριωτικού τόξου να ενωθούν. Δεν χωρούν μικροπολιτικά παιχνίδια» είπε ο κ. Καμμένος, ζητώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την πρότασή του. 

Προσέθεσε ότι το κόμμα του θα συνυπογράψει τις προτάσεις των άλλων κομμάτων για σύσταση προανακριτικής, αλλά εκτίμησε πως η πρόταση του κόμματός του καλύπτει όλες τις άλλες προτάσεις. 

Είπε, επίσης, ότι έχει λάβει διαβεβαιώσεις στήριξης της πρότασης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, από πολλούς ανεξάρτητους βουλευτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News