Περιφερειακές εκλογές '19

Περιφέρεια Κρήτης: Οι βασικές προτεραιότητες του Σταύρου Αρναουτάκη

Ποιους στόχους βάζει στη νέα του θητεία ο Περιφερειάρχης Κρήτης;

Στις πρώτες προτεραιότητές του ενόψει της νέας του θητείας στο τιμόνι της Περιφέρειας Κρήτης, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στόχος του, όπως είπε, είναι να αποτελέσει το νησί μία περιφέρεια πρότυπο ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής για όλους τους κατοίκους του.

Συγκεκριμένα ο κ. Αρναουτάκης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Η βασικότερη προτεραιότητα μας, είναι η κοινή συμπόρευση όλων των Κρητικών, ώστε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας, με μοναδικό στόχο την Κρήτη του 2030. Να αποτελέσει το νησί μία περιφέρεια πρότυπο ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής για όλους τους κατοίκους του. Είναι βέβαιο πως θα συνεχίσουμε τη διεκδίκηση όλων των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ο Βόρειος Οδικός άξονας από την Κίσσαμο μέχρι και τη Σητεία, παραμένει για εμάς βασική προτεραιότητα, ενώ θα παρακολουθούμε συνεχώς την πορεία της υλοποίησης του άλλου μεγάλου αναπτυξιακού έργου του Νέου Διεθνούς Αεροδρομίου στο Καστέλι. Τα επόμενα χρόνια δε, το νησί μας θα καταστεί ενεργειακός κόμβος στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο και η περιφέρεια Κρήτης δεν μπορεί να είναι απούσα από όλες αυτές τις εξελίξεις. Όμως πέρα από τα έργα υποδομής τους ρυθμούς απορρόφησης κονδυλίων και τους αριθμούς, για μας σημασία συνεχίζει να έχει ο άνθρωπος.

Μέσα από έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό θα είμαστε στο πλευρό όλων εκείνων που ακόμα και σήμερα μετρούν πληγές από την κρίση που έπληξε τη χώρα μας.».

Σχόλια