Έφη Κουτεντάκη: Η υποψήφια που «έφαγε» όλους τους άντρες στην Περιφέρεια Κρήτης

Περιφερειακές
Έφη Κουτεντάκη: Η υποψήφια που «έφαγε» όλους τους άντρες στην Περιφέρεια Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνω από 13.000 σταυρούς κατάφερε να συγκεντρώσει στις Περιφερειακές Εκλογές 2019

Η Έφη Κουτεντάκη αποδείχτηκε η πρώτη της κούρσας για την Περιφέρεια Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Για τρίτη συνεχόμενη εκλογική μάχη, η υποψήφια με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη έκοψε πρώτη το νήμα των «σταυρών», αποδεικνύοντας ότι η επαφή με τον κόσμο και από την άλλη ο δυναμισμός και η αυθεντικότητα αποτελούν στοιχεία – «κλειδιά» για μια επιτυχημένη υποψηφιότητα, ακόμη και στην εποχή των social media.

Η πρώτη των πρώτων, μια νέα γυναίκα από τη Γέργερη, με εμπειρία στα δρώμενα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, κόντρα σε προγνωστικά και εκτιμήσεις «μεταξύ ανδρών», «σάρωσε» σε ψήφους, ποντάροντας όχι σε αναρτήσεις και likes, αλλά στον δυναμισμό της υποψηφιότητας μέσα από την κοινωνία και την επαφή μαζί της, ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα χωριά του νομού.

Οι πολίτες του Ηρακλείου, όπως αποδείχτηκε, την εμπιστεύτηκαν, ξεχωρίζοντας σε εκείνη δυναμικά στοιχεία και χωρίς, όπως όλα έδειξαν, να κρίνουν ανάλογα με το φύλο.

Άλλωστε, η Κρήτη και το Ηράκλειο ήταν πάντα από τις περιοχές που δε δίσταζαν να τολμούν να εμπιστεύονται ισχυρές γυναικείες υποψηφιότητες, και αυτό να το επαναλαμβάνουν όταν έβλεπαν πως η υποψηφιότητα αυτή συγκεντρώνει δυναμικά χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News