«Χτύπησε» μία από τις πρώτες θέσεις ο Λάμπρος Βαμβακάς δικαιώνοντας τον Αρναουτάκη

Περιφερειακές
«Χτύπησε» μία από τις πρώτες θέσεις ο Λάμπρος Βαμβακάς δικαιώνοντας τον Αρναουτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έσπασε το "φράγμα" των οκτώ χιλιάδων ψήφων ο κ. Βαμβάκας κατάφερε να εκλεγεί ο πρώτος των πρώτων για τις περιφερειακές εκλογές στο Ηράκλειο

Χιλιάδες ψήφους κατάφερε να συγκεντρώσει ο πρώτος των πρώτων για τις περιφερειακές εκλογές στο Ηράκλειο

Ο Σταύρος Αρναουτάκης με συντριπτική νίκη κατάφερε να επανεκλεγεί στην Περιφέρεια Κρήτης. Όμως πέραν του Σταύρου, πολύ σημαντική νίκη κατάφερε και ο Λάμπρος Βαμβακάς, που όχι μόνο κατάφερε να εκλεγεί αλλά κατέλαβε και μία από τις πρώτες θέσεις  σε σταυρούς στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Μάλιστα σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο κ. Βαμβάκάς ήταν πρώτος στους σταυρούς. Ωστόσο στην διάρκεια της καταμέτρησης, την πρώτη θέση φαίνεται να καταλαμβάνει η κ. Έφη Κουτεντάκη αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον κ. Βαμβακά, με ένα πολύ μεγάλο αξιόλογο ποσοστό.

Ο κ. Βαμβακάς, ογκολόγος στο επάγγελμα, συγκέντρωσε περισσότερους από 8.500 σταυρούς ικανοποιώντας με τον τρόπο αυτό και τον Σταύρο Αρναουτάκη , που τον επέλεξε για να πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο του.  

Και εδώ ταιριάζει η φράση ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, με τον κ. Βαμβακά σίγουρα να έχει δώσει «δείγματα γραφής» πριν ακόμη πλαισιώσει και επισήμως στα Περιφερειακά Συμβούλια την ομάδα του επικεφαλής του συνδυασμού «Κρήτη η ζωή μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News