Σε εκλογικά κέντρα του Ηρακλείου ο Μαρκογιαννάκης προτού ψηφίσει στα Χανιά

Περιφερειακές
Σε εκλογικά κέντρα του Ηρακλείου ο Μαρκογιαννάκης προτού ψηφίσει στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα Χανιά ψηφίζει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης  

Προτού μεταβεί στον Αποκόρωνα, στα Χανιά, όπου και πρόκειται να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης μετέβη σε διάφορα εκλογικά κέντρα και τμήματα του Ηρακλείου.

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης ήλεγξε αν όλα βαίνουν καλώς κατά την εκλογική διαδικασία, ενώ χαιρέτησε δικαστικούς αντιπροσώπους και πολίτες και συνομίλησε μαζί τους σε φιλικό κλίμα.

Έπειτα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά!», Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο δημοτικό σχολείο του Νέου Χωριού στον Δήμο Αποκορώνου.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης αποχωρώντας από το εκλογικό κέντρο έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι εκλογές είναι η μέγιστη έκφραση της Δημοκρατίας, της λαϊκής βούλησης. Έχουμε όλοι χρέος να έρθουμε και να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα αποφασίζοντας για το μέλλον το δικό μας αλλά και των παιδιών μας. Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθούμε ότι σήμερα ψηφίζουμε τον Περιφερειάρχη που θα οδηγήσει τη Κρήτη στη νέα δεκαετία, στη δεκαετία της ανάπτυξης, της αισιοδοξίας και της προόδου. Σήμερα η Κρήτη αποφασίζει να πάει μπροστά!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News