Περιφερειακές εκλογές 2019: Ο Λάμπρος Βαμβακάς σε Ηράκλειο και Μαζεβίζι

Περιφερειακές
Περιφερειακές εκλογές 2019: Ο Λάμπρος Βαμβακάς σε Ηράκλειο και Μαζεβίζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις εκλογές τα 26ης Μαΐου

Στον τόπο καταγωγής του στο Μαλεβίζι αλλά και στο Ηράκλειο περιόδευσε ο Eντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας και εκ νέου Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Λάμπρος Βαμβακάς.

Αρχικά, στην Ένωση Ηρακλείου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Ανδρέα Στρατάκη τον Αντιπρόεδρο Καμπιτάκη Μιχάλη και υπηρεσιακά στελέχη με τους οποίους συζήτησαν ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.

Έπειτα επισκέφθηκε την Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή «Πλοηγός», συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Ζερβό Γεώργιο, με στελέχη και το προσωπικό που ασχολείται τη δεδομένη χρονική περίοδο με το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα.

Σειρά είχαν στη συνέχεια τα Καμίνια, η περιοχή όπου ζει και ο ίδιος ο υποψήφιος, όπου χαιρέτησε καταστηματάρχες και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Λάμπρος Βαμβακάς επισκέφθηκε τις Κορφές, το Λουτράκι και τον Κρουσώνα. Ο υποψήφιος περιόδευσε στα χωριά και μίλησε με τον κόσμο για θέματα της υπαίθρου.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό καθώς ο Λάμπρος Βαμβακάς είναι Μαλεβιζιώτης και είναι γνωστός και αγαπητός ενώ τα προηγούμενα χρόνια από όποιες θέσεις κι αν βρέθηκε προώθησε τα ζητήματα των περιοχών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News