Γεωργία Μηλάκη: Οφείλουμε να είμαστε αντάξιοι της Κρήτης μας

Δημοτικές
Γεωργία Μηλάκη: Οφείλουμε να είμαστε αντάξιοι της Κρήτης μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Ibis Styles στο κέντρο του Ηρακλείου με πλήθος κόσμου στον εξωτερικό χώρο όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο, έδωσε την κεντρική της ομιλία η γιατρός Ογκολόγος Γεωργία Μηλάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ηρακλείου με τον συνδυασμό του Στ. Αρναουτάκη «Κρήτη η Ζωή μας».

Η Γεωργία Μηλάκη στο πλαίσιο της κεντρικής προεκλογικής της εκδήλωσης το απόγευμα της Τετάρτης, ανέπτυξε τους στόχους και το όραμά της για την Περιφέρεια Κρήτης.

Αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας, στα μοντέλα ανάπτυξης εναλλακτικού τουρισμού και ιατρικού τουρισμού, στην αναγκαιότητα διασύνδεσης των πανεπιστημιακών και ερευνητικών ιδρυμάτων του νησιού με την αγορά εργασίας, στις παρεμβάσεις για τη ρύπανση του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή.

Την Κα Μηλάκη προλόγισε ο περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας», Σταύρος Αρναουτάκης, αναδεικνύοντας το δυναμισμό της.

Ακολούθησαν ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης, ο γνωστός επιχειρηματίας Μανόλης Λεμπιδάκης και η συγγραφέας-ξεναγός Αθηνά Σφακάκη. Ο Κος Λεμπιδάκης τόνισε δύο χαρακτηριστικά που την κάνουν μοναδική: το ανθρώπινο πρόσωπο για το οποίο όλοι όσοι έχουν συνεργασθεί μαζί της ή την ξέρουν έχουν να πουν τα καλύτερα και την επιμονή της για την επίλυση των σύνθετων θεμάτων που ασχολείται χωρίς να υπολογίζει κόπο και ώρες εργασίας. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News