Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Λάμπρου Βάμβουκα στην ενδοχώρα

Περιφερειακές
Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Λάμπρου Βάμβουκα στην ενδοχώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Λάμπρος Βάμβουκας στην ύπαιθρο

Συνεχίζει τις επισκέψεις, στην ύπαιθρο ο εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας και εκ νέου Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη «Κρήτη η ζωή μας» ιατρός κ. Λάμπρος Βαμβακάς.

Το τελευταίο τριήμερο πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε χωριά της υπαίθρου (Αγία Βαρβάρα, Βενεράτο, Αρκαλοχώρι, Χάρακα, Πύργο, Ασήμι, Σοκαρά, Ζαρό, Μάκρες) συνομίλησε με τους  κατοίκους σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, για θέματα που τους απασχολούν και άκουσε τα προβλήματα και τις προτάσεις τους σχετικά με την βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης κυρίως του πρωτογενή τομέα και της προώθησης των προϊόντων. Ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις υπάρχουσες δράσεις της περιφέρειας και τόνισε τους μελλοντικούς στόχους της περιφέρειας σε θέματα αγροτικής πολιτικής και επιχειρηματικότητας.

Την Κυριακή 19 Μαΐου παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης στον Χάρακα εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Κρήτης. Ακολούθως επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Χάρακα όπου συνομίλησε με τους εφημερεύοντες Ιατρούς και προσωπικό για τα θέματα που απασχολούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.  

Επίσης το Σάββατο 18 Μαΐου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου  και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την Διευθύντρια κ. Μαρία Μπαθιανάκη και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, να ενημερωθεί για την υλοποίηση των προγραμματισμένων δράσεων, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δηλώνοντας την υποστήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση του στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News